1 OP 1 TRAJECT

In 5 consulten overwin jij stressvolle situaties met empowerment, inzicht en zelfzorg. Een persoonlijke begeleiding helpt jou je potentieel te maximaliseren.

Met jouw ervaring heb je een bewezen staat van dienst als het gaat om het behalen van resultaat

Je bent een ervaren professional met een leidinggevende positie. Je bent ambitieus, gedreven en zelfverzekerd. Ondanks alle behaalde successen voel je je regelmatig gestresst. Je ervaart een druk van de verantwoordelijkheden die je draagt en bent daarnaast opzoek naar een balans tussen een gezonde leefstijl en je professionele ambities.

Die vicieuze cirkel tussen werkgerelateerde stress én het gebrek aan tijd voor ontspanning, plezier en herstel, voelt af en toe aan als een gevangenis. Bovendien zit het flink inklaar verweven. Door het gebrek aan tijd voor ontspanning en herstel, heb je een merkbaar korter lontje. Dit uit zich zowel privé als in je rol als leider. Ook merk je dat je makkelijker vervalt in ongezonde leefstijl keuzes., om over de kwaliteit van je slaap nog maar te zwijgen.

Een aantal effectieve strategieën om duurzaam te kunnen omgaan met stress, is precies wat je nodig hebt. Alhoewel je zelfverzekerd bent, verlang je naar begeleiding en ondersteuning om je gezondheidsdoelen te bereiken. Een tribe die jou motiveert en support. 

In het 1 op 1 traject werken we intensief samen om aan jouw gezondheidsdoelen te werken. We inventariseren, plannen en overwinnen jouw stress. Een op maat gemaakt plan met inzichten, empowerment en zelfzorg.

bonnie

Je bent een zakelijk succes, maar ondertussen..

TIJD VOOR VERANDERING

Het is tijd om je gezondheid te laten slagen. Je heb al veel te lang lopen ploeteren. Jouw verlangen naar rust en ontspanning zijn meer dan ooit, toe aan de aandacht die ze verdienen.

Nú is de perfecte timing om met jouw pijnpunten aan de slag te gaan. 

Jij bent nog lang niet klaar met jouw vurige ambitie voor groei, verlangen en vooruitgang. Het is tijd om jouw potentie te maximaliseren.

Jij hebt een sterke gezondheid nodig, zowel mentaal als fysiek, om stress te overwinnen en effectief te functioneren. Ook in moeilijke situaties.

Het herontdekken van jouw setpoint waarin jij kunt floreren door middel van een duurzame aanpak. Samen werken we aan je stressmindset, ademhaling, eetpatroon en nog veel meer. We bouwen een evenwichtige leefstijl welke je helpt stress te minderen en je gezondheid te verbeteren.

Van overweldiging naar overwinning.

Good vibes

Vanaf het eerste moment was ik onder de indruk van haar grondige kennis van het menselijk lichaam en het vermogen om snel de kern van mijn problemen te identificeren. Bonnie's benadering is niet alleen professioneel en deskundig, maar ook uitermate persoonlijk en geruststellend.
J.
Nu ik regelmatig naar Bonnie ga voor "onderhoud" heb ik weinig tot geen klachten meer! Bonnie is vakkundig, vriendelijk, spontaan en ze heeft passie voor haar werk!
Margriet
Bonnie neemt alle tijd voor je en stelt gericht vragen zodat ze goed kan achterhalen waar de pijn zit en waar het vandaan komt. Wat ik erg prettig vind is dat Bonnie ook echt bezig gaat met je lijf en allerlei technieken uitvoert om de klachten te verminderen.
Marije

Meer eten of langer slapen, geeft niet automatisch meer energie.

Bonnie bonn vitaal

Ik ben geen doorsnee specialist op het gebied van vitaliteit of fysiotherapie. Mijn talent is dan ook om moeilijke, zware of ingewikkelde taken, makkelijk te maken. Dit zal je merken wanneer je het 1 OP 1 TRAJECT bij mij start.

In begrijpelijke taal en met praktische handvatten, leer jij met stress om te gaan. Je overwint niet alleen je klachten, maar wint tevens inzicht, empowerment en zelfzorg. 

Die power heb ik vanaf het begin van jou nodig in de vorm van commitment. Alleen wanneer jij 100% committed bent om dit aan te gaan, ga ik samen met je aan de slag. Ben je dit niet? Informeer dan gerust bij een collega die niet alleen minder van je vraagt, maar ook minder resultaat met je behaald. 

Ben je bereid de investering te maken, dan starten we een intensieve samenwerking. Ik kijk naar wat je nodig hebt en wat bij jou past. Heb je bijvoorbeeld meer behoefte aan focus op je ademhaling of heb je meer ondersteuning nodig in je voeding? Wanneer (oude) fysieke klachten het proces in de weg staan, zullen deze eerst worden behandeld. Zo zijn alle trajecten per persoon verschillend, want ook hierin geldt weer: in gezondheid bestaat geen one size fits all. 

Na de intake plan ik vijf sessies met je in en tijdens iedere sessie evalueren we hoe het gaat. Is het nodig om nog meer aspecten toe te voegen of juist even on-hold te zetten, of is het tempo precies goed?

Gedurende het hele traject is het mogelijk om van mijn kennis en support gebruik te maken via Whatsapp. Wanneer het traject is afgelopen betekent het niet dat ik ineens zal verdwijnen. Mocht het nodig zijn, dan kunnen we contact houden. Dit overleggen we ter plekke.  

Dit traject is voor jou wanneer jij..

Bonnie
Ik lever specialistisch maatwerk gericht op vrouwelijke leiders met stress symptomen. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring over het menselijk lichaam en gezondheid, help ik jou stress te overwinnen. 
Met inzicht, empowerment en zelfzorg behalen mijn klanten bizarre resultaten binnen afzienbare tijd.

Mijn doel is om jou weer bij je setpoint te krijgen zodat jij kunt floreren als leider en jouw ultieme verlangen naar groei, ontwikkeling en vooruitgang kunt vervullen.

Het was al tijdens mijn opleiding fysiotherapie dat ik ook interesse had voor de geestelijke gezondheid van de mens. Met meerdere opleidingen over voeding, vitaliteit, beweging, ademhaling, mindfulness based cognitieve therapie én een minor psychologie bezit ik ondertussen een uniek, diepgaande kennis en ervaring. 

Eind 2012 gebeurde in mijn eigen leven het ondenkbare. Een situatie waarvan ik nooit had gedacht dat het zou kunnen bestaan en al helemaal niet dat het míj zou overkomen. Het zou mijn kijk op het leven en de wereld voorgoed veranderen. Deze gebeurtenis ontgrendelde mijn passie voor gezondheid én ondernemen, zonder zijwieltjes!

Jouw persoonlijke specialist

Wat houdt de investering in?

In het 1 OP 1 TRAJECT zorg ik ervoor dat jij alle tools in huis hebt om stressvolle situaties te overwinnen.

Ik leer je alles omtrent het managen van stress. Mijn doel is dan ook om jou de tools te geven die ervoor zorgen dat jij je groeicapaciteit kunt maximaliseren. Je leert niet alleen hoe je stress kunt managen, maar ook hoe je een gezonde balans creëert tussen je professionele ambities en je persoonlijke leven. Jouw verlangen naar groei, ontwikkeling en vooruitgang kan nu echt gaan floreren. Dit traject is niet alleen voor het overwinnen van stress. Je leert alles wat je nodig hebt betreft je gezondheid en vitaliteit. In tijden van stress zijn meerdere domeinen verantwoordelijk voor de klachten die je ervaart. Tijdens dit traject leer je welke dit zijn en hoe je deze afstemt op jouw persoonlijke situatie.  


Klaar om te overwinnen?

Maak meteen een afspraak om kort kennis met me te maken. Zo kunnen we afstemmen of ik iets voor je kan betekenen. Dit is geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Het 1 op 1 traject wordt niet vanuit de basis of aanvullende verzekering vergoed. Ik ben ervan overtuigt dat de vergoedingen vanuit de zorgverzekeraars niets met kwaliteit te maken hebben en dat is iets waar ik mij juist op focus.

De algemene voorwaarden kun je vinden in de praktijkwachtruimte, maar als je ze online wilt inzien klik dan hier.

Ik richt mij met name op ambitieuze, ondernemende vrouwen en houd van een persoonlijke benadering. Mijn uitgebreide kennis en ervaring sluiten perfect aan bij jou als ondernemende vrouw. Ik wil graag dat de persoon die voor me zit alles compleet begrijpt, zodat we samen fantastische resultaten kunnen behalen.

Jazeker! Iedere chronische aandoening heeft domeinen die we kunnen behandelen en dus beïnvloeden. LET OP: Dit is geen complete oplossing voor je chronische ziekte.