"6 Lekken in energie die je weerhouden van je ambities"

Gratis webinar bonn vitaal "6 lekken in energie die jou weerhouden van je ambities"

Heb jij een fitte zaak, maar ben je zelf uitgeput?

Je hebt eindelijk een omzet waar je trots op bent, je bedrijf loopt lekker. Het is on fire! Jij, daarentegen, zit eerder in een burn-out..

De doelen die je haalt brengen niet alleen succes, maar ook stress met zich mee. Je voelt je opgejaagd en nerveus. Je slaapt slecht en tijdens die belangrijke call leek je stem bijna verdwenen! Af en toe merk je hartkloppingen. Als dit maar goed gaat.

Wat je altijd hebt in tijden van stress, is last van je spijsvertering. Gaat je eten er niet te snel doorheen, dan wel te langzaam. Je merkt dat je af en toe duizelig bent dus neem je altijd een snack mee. Die gaat er altijd wel in. 🙂 

Oke, klaar hoor. Doe even relaxed! Wist je dat je zelf echt wel invloed op je gezondheid hebt in tijden van stress? 

Zo kan ik je verklappen dat stress niet altijd ongezond is. Ook is het mogelijk goed te slapen in tijden van stress, je hoeft je niet opgejaagd of nerveus te voelen. Hartkloppingen en heesheid zijn geen verplichte klachten waar je last van moet hebben in een betreffende situatie. Last but not least: snacks zijn niet een must wanneer je last hebt van duizeligheid.

Ben je benieuwd hoe je dit kunt regelen en wat je nog meer kunt doen om je net zo vlammend als je zaak te gaan voelen? Meld je dan aan voor mijn webinar ‘6 Lekken in energie die jou weerhouden van je ambities’.

Na deze webinar weet jij:

💥 Welke (ingebakken) gewoontes je mag aanpassen om consistent meer energie te hebben;

💥 Wat de belangrijkste oorzaken zijn van je energiedips en wat je hieraan kunt doen;

💥 Wat je kunt doen om insuline resistentie tegen te gaan;

💥 Wat het geheim is van een gezond beweegpatroon;

💥 Wat de belangrijkste gevolgen zijn van het vergeten van je eigen gezondheid;

💥  Wat jouw stressmindset met je energielevel te maken heeft. 

Ik ben geen fan van een webinar wat uren duurt

en moeilijk te volgen is.

Als jij je in de volgende situaties herkent, dan is dit speciaal voor jou! 

Voel jij je:
  • vermoeid, zelfs na een nacht slapen?
  • ondanks het extra bewegen toch stijf en stram?
  • opgejaagd terwijl je weekend hebt?
  • of duizelig, ook wanneer je rust hebt?
Jij hebt nú namelijk de mogelijkheid om hier effectief en duurzaam aan te werken! Het is niet normaal om met (vage) klachten te blijven lopen. Ik snap dat je ook niet voor zulke vage dingen naar de huisarts wil en bovendien schiet je daar vaak weinig mee op. Jij weet wel dat je niets ernstigs onder de leden hebt, maar wat is het dan wel?
Het lijkt allemaal niet samen te hangen. Je voelt je opgejaagd, maar tegelijk ook vermoeid. Komt het nu van de stress of juist van je slaap? 
Je begon met sporten, maar het lijkt wel alsof je je nu nog moeilijker kunt voortbewegen. En die duizeligheid.. Je eet iedere paar uur, dus waar zit het hem nu in?
Als je antwoord wil op deze vragen en je echt eens geholpen wilt worden, meldt je dan aan voor mijn webinar ‘6 Lekken in energie die je weerhouden van je ambities’.