Specialist in vitaliteit

Je wil meer energie hè?

Met behulp van een vragenlijst wordt je gezondheid in kaart gebracht. Aan de hand van de zes verschillende domeinen bepalen we de strategie en gaan meteen aan de slag!

Waarschijnlijk ben je moe. Moe van al die dingen die niet voor je werken. Je slaapt nog steeds niet top, die kilo’s lijken er ook nog niet zo vanaf te willen en je voeding.. Pff, begin er niet over! Wat werkt nu eigenlijk?

Als vitaliteitsspecialist kijk ik samen met jou naar het complete plaatje! Eindelijk iemand die alles met elkaar verbind. Je te lang zeurende rugklachten, je futloosheid, het niet kunnen afvallen, het slechte slapen.. Waar komt het allemaal vandaan? Wat wil je lichaam jou vertellen? Jouw vage klachten krijgen hier een betekenis en dus een oorzaak. Verbinding tussen je klachten: van ademhaling tot voeding, van beweging tot slaap en van stress tot immuunsysteem. Je hoofd en je hart komen weer eens samen. Ik haal je van je zolderkamer en laat je zien hoe mooi je woonkamer eigenlijk is. 

 

Waar wacht je op?

Hoe zou je het vinden om eindelijk die energie te hebben om keuzes te maken die je uitdagen en bij je passen? Om uitgerust wakker te worden na een heerlijke nacht slapen? Of eindelijk een rustigere huid en spijsvertering?

Opgeleid door niemand minder dan de vitaliteitsuitvinder himself, Timo Hans, van de Physis Academy. Samen met mijn brede medische kennis van de opleiding fysiotherapie, bezit ik de meest waardevolle tools die nodig zijn om het menselijk lichaam te begrijpen en te kunnen beïnvloeden. 

 

Hoe werkt dat dan? 

Heb je klachten? Vul dan eens de gratis vragenlijst in en krijg zelf meteen al inzicht in de afkomst van je klachten!

Na het invullen van de vragenlijst bespreken we samen de uitkomst. We kijken waar je het meest afwijkt van je “setpoint”. Wat je setpoint is, leg ik graag eens uit tijdens een consult. Wanneer we weten waar de meeste aandachtspunten liggen, maken we samen een passend plan om jouw zelfherstellend vermogen weer te herstellen. 

Soms kan het aanvullende zijn om een EMB-test af te nemen om zo meer inzicht te krijgen in bepaalde klachten, als tekorten of intoleranties. 

Andere thema’s die aan bod kunnen komen tijdens de vitaliteitstrajecten zijn ondermeer: mondflora, core stabiliteit en insuline resistentie.

Twijfel je of je hiermee geholpen gaat worden? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen, al is de kans groot dat je hier alleen al beter van leert slapen en ademhalen. Dat resulteert in meer energie.