Bonn Vitaal

Fitte zaak maar zelf uitgeput?

Als specialist in vitaliteit help ik jou aan meer energie en focus om je ambities waar te kunnen maken. Met een één op één traject naar een diepere slaap, uitgerust wakker worden en barsten van energie.

Je bent ambitieus met je onderneming, maar vergeet ondertussen je eigen gezondheid.

Je onderneming loopt fantastisch. Je werkt hard en met jaren ervaring voel je je zeker van je zaak. Je hebt een fitte zaak. Echter, als het op je eigen gezondheid aankomt is het een ander verhaal. ‘s Ochtends kom je stijf en stram uit bed, je huid is onrustig en je mooiste outfit zit alles behalve lekker. Het is de zoveelste keer dat je je afvraagt hoe oud je nu bent. Zomaar buiten adem, spierpijn in je benen zonder dat je gesport hebt en alweer een verstopte neus. De tijd vliegt, je hebt amper tijd voor jezelf. Je voelt je opgejaagd en je lontje raakt op, één ding is zeker: dit kan zo niet veel langer doorgaan. Van je omgeving kreeg je al te horen dat jouw ongeduld en frustraties echt niet meer leuk zijn.

Je bent er klaar mee en klaar voor.

Je hebt er alles voor over om eens uitgerust wakker te worden. Een neus die vrij is en geen last van je nek of andere stijve gewrichten. Een huid die straalt en een outfit waarin jij je écht mooi voelt. Een lichaam welke past bij je leeftijd én je ambities. 

Hoe heerlijk zou het zijn als je je meer ontspannen zou voelen? Dat je het geduld hebt om je taken te volbrengen en te luisteren naar een ander, zonder halverwege in de reden te vallen en zo gejaagd te zijn. 

Jij wil je fantastisch voelen in je lichaam. Blij zijn met hoe je je voelt én hoe je eruit ziet.

Klaar met dat slappe gedoe. Benen die al zwaar voelen wanneer je wakker wordt of het zoveelste dieet wat je tóch niet volhoudt. Net als die onrustige huid en alle chemische crèmes die je daarvoor hebt moeten aanschaffen. 

Been there, done that.

Vermoeid opstaan. Op de automatische piloot je taken voor je zaak afvinken. Racen naar de veel te drukke supermarkt. Snel koken of eten bestellen om het nóg sneller op te eten. Nog even op de bank en dan op tijd naar bed om vervolgens alles weer opnieuw te doen. Word je daar gelukkig van?

Het is nú tijd om gericht actie te ondernemen. 

Je kunt comfortabel zo door blijven gaan en nog meer tijd of geld gaan verspillen aan dingen die toch niet werken. Eén ding is zeker: je houd dit geen jaren meer vol. Die burn-out ligt op de loer en je klachten zullen steeds meer de overhand nemen. Waar ga jij voor: de tijdelijke discomfort om te veranderen of de pijn die zich steeds verder zal uitbreiden wanneer je blijft doen wat je al deed?

Bonnie

Eind 2012 gebeurde het ondenkbare. Het zou mijn kijk op de wereld voorgoed veranderen en een periode van rouw brak aan. In de jaren hierna leerde ik meer dan ik tijdens mijn gehele studie voor fysiotherapie had geleerd. Het was de start van mijn passie in het leven, zonder zijwieltjes. 

Al mijn hele leven heb ik affiniteit met het menselijk lichaam en gezondheid. Van topsport tot body struggles, het grote verlies van mijn ouders, maar ook het waarmaken van mijn dromen. Alles draait steeds om vitaliteit en veerkracht. Ik ben Bonn Vitaal gestart vanuit een passie die ik niet kon vinden in fysiotherapie alleen. Ik lever maatwerk gericht op de persoon voor me en haar klachten. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring over het menselijk lichaam en gezondheid, help ik jou naar een hoger level fit zijn.

“In gezondheid bestaat geen ‘one size fits all’.”

1 op 1 traject

In drie maanden ga je, met mij aan je zij, flink aan de slag met je klachten. Ik behandel zes verschillende domeinen nadat ik een uitgebreide intake met je heb gedaan. Het traject zal specifiek op maat worden samengesteld voor jou.

Door middel van praktische tips en mijn kennis en ervaring kun je aan de slag. Dit is geen DIY-programma, we hebben in totaal 7 live contactmomenten. Daarnaast heb je 24/7 toegang tot mijn support via Whatsapp. Ik sta voor een duurzame aanpak. Niet blindstaren op de klachten die je hebt, maar kijken naar wat eronder zit. Bijna nooit is een klacht eveneens de oorzaak. Die ligt vaak elders. 

METEEN ZELF AAN DE SLAG?

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan met je gezondheid? Download dat de GRATIS GIDS OVER ADEMHALEN en leer hoe jij je ademhaling kunt resetten!